Margo Bouwman

Margo Bouwman Margo Bouwman verdiept zich al vele jaren in Oosterse en Westerse ontspannings- en meditatietechnieken. Ze gaf ruim 20 jaar cursussen op dit gebied, ondermeer in Assen. In de jaren negentig volgde ze diverse Qigongworkshops bij het Laoshan Centrum Nederland en incidenteel deed ze iets aan Tai Ji.

Vanaf 2006 beoefent Margo dagelijks Tai Ji Quan in het Noorderplantsoen. Daar leerde ze Yangstijl 24- en 43-vorm, tweegevecht, enkele waaier- en stokvormen en verscheidene Qi Gong series waaronder Wei Tuo en Tai Ji Qigong.

Margo werkt al een paar jaar samen met Michiel, Hielke en Matthias. Sinds 2009 geeft ze zelf cursussen en workshops. De combinatie Tai Ji & Qigong vindt ze belangrijk om de Tai Ji vorm ontspannen te leren uitvoeren.

"Tai Ji is voor mij 'doen', er praktisch mee bezig zijn , goed mijn lijf leren voelen. Naast dat beoefening van Tai Ji Quan mij plezier aan bewegen en schoonheid brengt, geeft de nuchtere aanpak van les en het dagelijks oefenen mij de ruimte mijn eigen groei en verdieping te ervaren."

Vanaf najaar 2017 geeft Margo geen reguliere lessen meer. Wel geeft ze regelmatig midweek- en weekendcursussen op mooie locaties.
Kijk voor 2016: Tai Ji Quan & Qigong 2016

Margo Bouwman
050 3601686
margobouwman@gmail.com
website: Taijiquan en Qigong